Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken är blott tjänsteman

Eftersträvar inre lugn
och balans i allt jag gör.
Då känns kroppen mindre tung
av att själen får gehör.
Önskar bara sinnesfrid
fritt från drama som förstör
tankarna i rum och tid.
Så att jag mitt hjärta hör.

Lever som en eremit
ögonblicken som jag kan,
vila från vardagens flit.
Bara så blir friden sann.
Lyssnar till min inre röst.
Tanken är blott tjänsteman
till hjärtat uti mitt bröst.
Det som är min talesman.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-03 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP