Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rötter

 

 

Kärleken kan slå rot

 

i bördig mylla

i en välskött park

 

eller

 

i en skogsbacke

i karg och stenig mark

 

det är på rötterna det beror

om kärleken växer

och blir stark

 

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-09-04 09:38



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så är det, så är det!
2023-09-05

  överlevaren VIP
Växtkraft i dessa rader….bra!
2023-09-05

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om att bara kärleken
gått i frö och slagit rot, så klarar den
det mesta.
2023-09-04

  Kungskobran VIP
Jag gödslar så gott jag kan
med kärlek och öppen famn
Det gick åt skogen ändå
men jag börjar förstå
vad det var hon ville ha
utan pengar var jag blaha


2023-09-04

  Feminaz
Så fint skrivet...Att kärleken är möjlig.
2023-09-04

  Öknens Ros VIP
Finns bara minsta rotbit växer både plantan och kärleken.
2023-09-04

  Maria Sundelin VIP
Så länge vi vårdar kärleken så överlever den
Kramar
2023-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP