Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björnbären

En sensommardag ännu värmde solen
fötterna trevade längs den igenvuxna stigen
stannade till plockade några
kantareller till kvällen smakade på de vilda björnbären - sura, intill satt hunden och väntade
saknar något som ännu inte är förgånget...




Fri vers av Rolf Winnerholm VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-04 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP