Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägar


…. och ängarna står kvar på min vandring

vid ån sjunger tiden sin klagan.




Fri vers av Margit Grell
Läst 124 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-09-04 21:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin text som stimulerar tanke och känsla.
2023-09-08

  Kajan VIP
Fint, tycker mycket om den melodiska rytmen .
2023-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell