Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


Omöjlig... att älska

 

Han sitter nu här på en helt öde strand
det är en molnfri och fortsatt ljummen septembernatt
solen har just gått ner
när ett rosa skimmer blandas med blålila och guld

han sitter hopkurad och rör med sina fingrar
genom den silkeslena och gyllene sanden
lika lent som han minns hennes hår
när han som ofta tänker tillbaka på deras allra sista natt

den sorg han då såg i hennes ögon
brinner nu i hans minne varje gång han blundar
nej… hon ifrågasatte absolut inte hans ord
när han bad henne att lämna honom den sommaren

det finns absolut ingen självömkan i hans ord
det finns ingen skuld att lägga på någon annan
nej de val han gjort är hans alldeles egna
och han har således bara sig själv att skylla

för han har nog alltid haft den känslan
att han oftast är för svår även för sig själv
att ensamheten är hans öde
och att han på många sätt… är omöjlig att älska

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-05 09:16



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Ja vissa människor är svåra att älska för att de beter sig så oäkskvärt och andra för att de inte tillåter sig att bli älskade. Men undrar ändå om inte den som älskar en som inte vill/kan bli älskad är den som är mest ensam...
2023-09-05

  Kungskobran VIP
Alla vet
att evig kärlek är en omöjlighet
2023-09-05

  karenina VIP
Stark smärtsam längtansfylld tillbakablick
2023-09-05
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP