Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter stormen


I natt lyfte nästan taket
stormen vrålade och rev.
Skakade i hus och fönster
ville inte ta en paus.
Morgonen efter var tyst
utmattad efter vindens grepp.
Idag lyser solen
strör glitter över sjön.
Luften är klar
men lite kylig.
Rönnen är överfull
av röda dignande klasar.
Det blir spännande se
hur ordspråket stämmer.
Mycket rönnbär-lite snö
men vintern gör som den vill.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-09-05 12:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Här är det ovanligt mycket rönnbär i år, gott om mat för sidensvansarna.
Skal bli intressant att se om det gamla ordspråket stämmer.
2023-09-06

  Anya VIP
Mycket rönnbär även här. Få se om det stämmer. Fint att få följa hösten i norr.
2023-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP