Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nu du, Puh!


DET TUNGA ARTILLERIET

Ibland ska det brassas på

med tunga artilleriet

Ibland ska det brassas på

så det hörs till Mongoliet

De sofistikerade

bajsar på sig för de blir förskräckta

Men folk måste skakas om

för att någon gång kunna bli väckta

 

 

LARZ GUSTAFSSON 5/9 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2023-09-05 16:02



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Ett klimat utan åskväder vore en evig kvalmig jädra stiltje. Dina texter har karaktär av korsdrag, vilket jag gillar även om jag inte alltid delar uppfattning.
2023-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP