Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlens flingor

Blunda du havsregn.
lyssna till glaskristaller
smälta ner till snö.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-06 14:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mineralrikt vackert.
2023-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP