Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga satsa

Kräver mod och styrka

Se långt bort  där väntar nya framtiden

Resa sig upp

Sträcka  sig lite längre

Inte falla handlöst

Pröva klättra mot toppen

Går det inte

Så finns alla möjligheterna forfarande kvar

Det är lika viktigt

Stå där på jämn mark

Vara nöjd

Våga ta de små  små stegen

För att finna målet

Längre fram




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-07 09:49



Bookmark and Share


  Koloristen
Våga - och vinn! Ingen uppoffring är för stor för min älskade!
2023-09-09

  Bibbi VIP
Viktigt.
2023-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP