Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Missljud kan vara det ljud lilla fröken åstadkommer då hon befinner sig i limbo. Den påklistrade känslan av att visserligen befinna sig nära hundskålen, men inte når riktigt ända fram. På öppet hav guppar en livbåt, men är den tom?


Dagens förklarade ord 2014 09 14





*Missljud,
det ljud som uppstår av misstag,
när ett förväntat ljud uteblir.
Exempelvis en ekonomisk tystnad
då mullret från en motor upphör föra sig.

*Missljud,
den suck som av missbehag uppstår
då en persons mer ekonomiska sida
av egen verklighet
kommer att påverka den inre balansen negativt.



(Om bilden.
Vid handen föreligger att vid det styrande
femte hjulet inuti en bil, vanligtvis syns bestå
av att kunna peka med hela handen,
men i vila mest håller mesta delen av omfånget,
här färre fingrar än fem fulla,
håller sig dolda för envar möjligt nyfiken)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2023-09-07 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP