Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en dröm

Hela livet är en dröm
som ingen ut ur vaknar.
Vi är ljusvågor av ström
som materian saknar.
Drömmen är vår verklighet,
den som vi själva väljer.

Graderna av vakenhet
är ingenting som säljer.
Vem kan sälja något som
bara finns i drömmen?
När livet har lagts bakom
vaknar vi ur sömnen.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-09-07 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP