Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I spillror

Var dig själv.
När drakarna försöker genomskåda dig.

Var stark.
När dess eld försöker bryta ner dig.

Gläds med livet.
När deras käftar försöker attackera dig.

Älska att älska.
När deras vassa bärnstens klor försöker riva dig i spillror.

Bjud in drakarna.
Så de får lära känna.
När kärleken segrar och hatet förlorar.

Bjud in drakarna.
Så de får lära känna.
När det vackra blir så mycket vackrare.

Bjud in drakarna.
Så de får lära känna.
Sig själva.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2023-09-07 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP