Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmel över nattsjö

Månskenet förtrollar vattenytan

Och skapar oro i en vaken själ

Som inte kan sluta tänka 

Eller var det kanske känna

 

Stjärnan glittrar i samma sjö

Blinkar i kapp med tårarna 

Som glittrar på de fuktiga kinderna 

Kontrasten mellan känslorna 

 

Vill sträcka ut handen

Och fånga allt det vackra

Himlen skapar där på ytan

Men det är ju bara en spegling 

På samma sätt som oron tär




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-13 06:40



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande om att känna oro och längta efter harmoni.
2023-09-13

  Susen VIP
Så fint du fångar orons skepnad
2023-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP