Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Våga, var modig. Av Eijra.


Kommentar på en text (2716) bara ord







Själv önskar jag mig dessa egenskaper,
det är som att drömma om att kunna flyga,
bara att en själv sällan är en pilot.

Att våga vara så rädd att jag blir modig
av bara farten då jag provar,
är jag som tur är inte direkt ensam om.

Bara att ha ögon eller fingrar att läsa med
känns förstås stort,
då en väl lärt sig knepen.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2024-01-21 19:58



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
vet inte om jag berättade (till dig)
men jag har drömt om att höra bil
verkade enkelt...
jag har drömt om att hoppa
som en känguru
kändes naturligt
jag har älskat bella
det kändes så rätt <3
2024-01-22

    Maria Helena VIP
Jag gillar "Att våga vara så rädd att jag blir modig"
Tänkvärt!
2024-01-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP