Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörka dagar.

herren vilken väg skall jag gå,
för att alt om livet förstå-
vissa mig alla minna dar.
så at vi förstår att du är vår far,
när alt är mörker o dvala.
vill jag höra en röst till mig tala.
dom himmelska varma orden.
varför vi alla finns på jorden.
när alla motgångar o bekymmer rinner.
alt en mening med livet finner
av birgitta gamal dikt 10 .9 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-10 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP