Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN OVÄLKOMMEN PÅ TERAPISOFFAN

Hur mår ni ?

-Jag skulle inte vilja byta
mot någon annan,
även om en del mår dåligt
just därför,
dessutom är denna
frågeställning inte
avsiktligt menad utan
mer som ett socialt tilltal
vilket inte betyder nånting
konstruktivt,
därmed blir en klient
som mår bra inte något
uppbyggligt ämne för
en terapeut mer än hos
de klienter där frågan
kan väcka ångest.

- Då förstår jag inte varför
ni är här.

Jag samlar visst underlag
för en studie om just tera-
peuters teoretiska funktion
i ett praktiskt samhälle.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2023-09-11 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP