Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En människa är en röra

 

Av mig

Kommer

Inget att finnas kvar efter min död

 

Döden vinner stort!

 

Av mig

Kan

Inte finns kvar än min Anda

 

Uppståndet!

 

Livet är en röra!

Tills man sätter den i ordning

Tills man vänder på stenen upp och ner

 

Drömmen är en röra!

Tills den blir uppfyllt

Tills den blir besannat

 

Jag är en röra

Mina dikter är en röra av en annan röra

Mina teckningar är en röra av många andra röror

 

En röra som heter en människa

Som styrs av sin dumhet

Som styrs av sin blindhet

 

Den värste röra av allt!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2023-09-11 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP