Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Finns det någon plats för mig?

 

 

Utan huvud!

Utan tankar!

 

Utan planar!

Utan mål!

 

Kastar jag mig ute på gatorna

Ett steg fram och hundra steg tillbakadragande

 

Sökande efter de som söker efter mig

Sökande efter de som inte söker efter mig

 

Bland alla susande träd och fågelbo

Bland de stillastående skulpturerna och statyerna

 

På bänken vid strandvägen i Stockholm

I Gamlestan och Slussen

 

Skugglös tränger jag mig i trängseln i stan

Tjuvlyssnar och tittar omkring…

 

Igen och igen och igen

Om och om och om igen

 

Hör hur de pratar och föraktar mig!

Förnedrade och äcklande syn!

 

Äckligt är han!

Äckligt och dum i huvudet i är han!

 

Han är inte demokrat!

Han kommer från stenåldern till oss!

 

Han får inte vara här!

Han får aldrig bli en av oss!

 

Skit, bara skit är HAN!

Skit är också hans kristentro!

 

DET FINNS INGEN PLATS FÖR NAJI!

I SVERIGE, VÄSTVÄRLDEN!

 

BORT MED HAN!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-09-11 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP