Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rufsigt


Nerver av stål, men inte titanium

 

Jag har nerver av stål, men inte titanium

Ge mig ett stadium kan jag springa ett maraton


Men sen behöver jag tröst låt mig vila mitt huvud ditt bröst


Vad jag tål

Nerver av stål

Hur mycket missledande information man än hör

Ordspråket att det man av inte dör, blir man starkare av

Av det blir man också mer skör

Trakasseringar och förtal

Boy I have heard it all!

Ett dåligt rykte

Åt det kan man inte göra mycket

Men dem som känner en

Vet att man har kämpat och kommer igen, sen


Stress, press, och makt

Det är bäst att skriva och komma ihåg vad man har sagt


När dom bryter ner en till knäckt

Ja fan vad händer då, jag får tänka efter, massa psykisk smärta samlad

Du har ramlat

Men det som blöder är bara lite

Don’t be defeated

Falskhet och lögner

Det är oftast man hittar gud när man är rejält sönder

Som Björn Afzelius sjunger ’’och tron är ofta den som ger oss styrka’’

Och godhet ska du dyrka

Se dig själv som martyr, se dig själv som the chosen one

På dina axlar väger ett ton

Go ahead and believe you are the chosen one




Fri vers av Page Goldenboy VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-11 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Page Goldenboy
Page Goldenboy VIP