Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför tände jag ljus direkt när jag vaknade satte mig o skrev den här


anden.

andens törst du väcker .
alt i hjärtat släcker.
hopp i stilla tro.
när du på ett bättre liv tro.
när du kärleken till livet finner.
när du andligheten vinner.
du tände ett brinnande ljus.
från himmelen hördes ett sus.
du kände det andliga livet.
som gud hade dig givit.
solen i ljuset i ditt hjärta bor.
när jag på en bättre värld tror.
du söker o söker vad finner du nu.
jag vet inte kära du-
jag söker efter friden.
snart är det slut på tiden- av birgitta skrev 27.8 eller 2021 eller 2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-11 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP