Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avrapporterin till minna poet vänner om min sysselsättning

jag har börjat min sysselsättning med hästarna på 

stora Väsby stall i upplands väsby och det fyller mej 

 

med ro och späning att få umgås med hästar igen 

och trevliga arbets kambrater jag vattnar hästarna 

 

i hagarna och plockar skit på området matar dom 

två stall katterna som finns där och soppar lofften 

 

mycket mer hinner jag inte innan mitt arbets pass 

är över det hände en olycka i går kväll fick jag reda

 

på i morse det var någon som blev sparkad i huvet

av enn häst och fick åka abulans helikopter därifrån 

 

jag hoppas att det gick bra i allt elände i alla fall och 

på onsdag har jag möte med chefen ilsa och stall

 

chefen om hur vida min framtid kommer att se ut om 

dom är nöjda med mej och jag med dom men det är

 

jag ju jag stor trivs jag tycker jag har kommit in bra

med gänget där dom är lätta att ha och göra med men 

 

hur som helst så jobbar jag måndagar och onsdagar och 

jag ska försöka få till att jag får komma dit och jobba måndag 

 

onsdag och fredag så håll tumarna för mej det här är inte mycket 

till poesi men en avrappotering till mina poet vänner där ute 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-11 19:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hej :) väldigt roligt att det har blivit bättre. har inte varit på sajten på ett år nästan. återseende gamla vänner <3 i wish you joy love luck and abundance.
2023-09-13

  Öknens Ros VIP
Kul att du fått aktivitet som du gillar! Hoppas det går bra för dig. Själv har jag både ko- och hästskräck, går inte i närheten av dom.
2023-09-12

    Ohemulen VIP
Bra startat! Hoppas dina chefer är nöjda och du får fler arbetsdagar. Hästar är fantastiska varelser även om de kan sparkas.
2023-09-11

    tramp
Tack för rapporten. Även det vardagliga har ett värde. Lycka till på mötet !
2023-09-11
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten