Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gyllene hibiskus

Inuti svaret.
Hemligheten ligger gömd.
Utanpå frågan.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-12 17:43



Bookmark and Share


  Lyrik
Det handlar väl om svar på frågor som nästan inte går att svara på?
2023-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP