Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Frihetens oändlighet  

 

 

Högt!

Högt!

Högt!

 

Och upp djup in i öppenheten

Och upp och djup in i galaxen

Och upp i himlens oändlighet  

 

Svärmar min själ fri från ensamheten  

 

De vackra stjärnorna!

Den öppna universum!

Den ljusa evigheten!

 

Visar Guds oändlighet!

Visar Guds existensen!

Visar Guds underverk!

 

Jag är FRI!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-09-13 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP