Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Romantiseringen av våld är en pinsam skam för Sverige.

 

https://www.bing.com/videos/riverview/relatedvideo?&q=task+force+radio&qpvt=task+force+radio&mid=D0E410DD291B8E4ED643D0E410DD291B8E4ED643&&FORM=VRDGAR

 

Produktionen av flygande detektiver och romantiseringen av aggressionen, är något som fångar sig i Sverige och till och med betalas för en del av våldsdåden.
Ett land som inte så snart kommer att resa sig ur politisk oro och stigmatisering.

Hur ofta hör man på trottoaren kant att grannen dödar grannen för att skriva en roman och ofta de där goda vännerna...

Jag förstår inte varför söta djurs namn och attribut ges som smeknamn för de värsta brottslingarna, hur man säger "Kurdish Fox", den ledaren har också ett turkiskt namn, vilket jag inte förstår varför det inte borde förknippas med Rawa Majid "Kurd" korpen" från Turkien.

Brottslingen som förlorade sin flock på grund av smeknamnet, som den rumänska polisen har letat efter i decennier. Nicu Braileanu skrämde ett helt land för tre decennier sedan 3: Ion Nicolaie, även kallad Nicu Braileanul, är en svensk brottsling av rumänskt ursprung, som rymde från fängelset 1991 och aldrig återfångades. Han är anklagad för flera brott och rån begångna i Rumänien och Sverige.
Nicu Braileanul begick flera brott i Rumänien och Sverige, men alla var inte bevisade. Här är en lista över hans mest kända brott:

1991 rymde han från fängelset, där han dömdes för flera rån och stölder. Han flydde till Sverige, där han fortsatte att begå brott.
1993 dömdes han in absentia till 25 års fängelse för mordet på Arad-gangstern Antal Sandor, som han sköt 133 gånger och använde huvudet som bowlingklot. Han skadade också offrets fru och en anställd. Han stal också en stor summa pengar från sitt hus.
1994 var han inblandad i en falsk valutahandelsskandal i Sverige, där han greps och dömdes till sex års fängelse. Han lyckades fly igen och återvända till Rumänien.
1996 misstänktes han för att ha dödat en annan undre värld från Arad, Gheorghe Bota, som han sköt i huvudet framför en bar. Han ställdes aldrig inför rätta för detta fall.
1997 anklagades han för att ha dödat en Brailean-polis efterlyst för andra brott. Han sköt agenten när han satt i bilen. Han skickades till domstol, men straffet är inte fastställt.
Detta är bara några av de brott som tillskrivs Nicu Braileanul, som anses vara en av de farligaste brottslingarna i Rumänien. Han har aldrig gripits och tros bo utomlands under falsk identitet.
Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2023-09-13 13:02Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/mQjglg/oisin-cantwell-regeringen-maste-stoppa-kurdiska-raven

2023-09-13

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/BW1A2Q/kravet-pa-eu-radda-svenske-johan-med-en-task-force

2023-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP