Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Sval är natten


Natten är nära
så nära intill

Sval med sitt
mörker
i tysta hus

Tågen har
slutat fara

Enstaka
långtradare bara

och gatlyktors ljus

Sval är natten
i nersläckta hus








Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-13 22:21



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mjuk & rogivande att läsa.
2023-09-15

  Kungskobran VIP
Känner nattens svalhet i dikten
2023-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP