Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tredje världskriget

började efter hemkomsten
Latte mycket missnöjd
med de nya inkräktarna
Måste använda annan
metod än explodera
Mammakatt får medhåll Latte känner
jag inte längre bryr
och skruven dras åt hårdare
Alla möter upp
då matte kommer hem

matte van vid katter självständiga
bara de får mat och lagom
uppmärksamhet så är de nöjda
får se dem som hundar






Fri vers av the wildcat VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-09-15 16:01



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
håhåjaja klokuggla
för väl vintersäsongen snart här
2023-09-15
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP