Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen bortom horisonten

Havets gatubarn.
Bygger sitt egna sandslott.
Koraller i blom.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-09-16 15:06



Bookmark and Share


  miramin VIP
vackert <3
2023-09-18

  Ola Bremer
Vackert och talande.
2023-09-16

    ej medlem längre
här förstod jag

faktiskt liknelsen.

brukar inte göra det.

vackert skrivet <3
2023-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP