Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi slängde oss med ögonord, Anne och jag, töögon, höögon, snöögon, vitögon, kamouflageögon, partyögon, medmeraögon ...


med partyögon


först slängde jag mina ögon
in i den fullt pågående festen
när de snabbt skannat sig igenom
smög jag efter
gömde mig kvickt
bakom ögonens stora sken
festen till äran i finaste kamouflage
mitt minne rann över
anekdotiska intigheter
dem kunde jag glänsa med
i talrika eftersnack
under de kommande åren
ingen mindes om jag ens varit med




Fri vers (Fri form) av christian hüls VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2023-09-21 00:19



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
Fin och träffande kommentar, Respons!

Vissa verkar trivas som fisken i vattnet och andra snarare som fisk på torra land.

Varför tänker jag plötsligt på ordet iögonfallande?
2023-09-21

  Respons VIP
Känns som en extrem form av social smidighet med konsekvensen av att bli totalt bortglömd.
Kan inte låta bli att tänka på uttrycket ”slänga ett getöga på” och tycka lite synd om den enögda geten eller de som träffas av ett blodigt öga.
2023-09-21
  > Nästa text
< Föregående

christian hüls
christian hüls VIP