Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Underfundiga Dikter


En själ i nöd

Plågad ande

Allvaret sprider sig

Bakom hörnet lurar

Humor och Skämt

Och bedrägerier

Ett förgyllande av tillvarons

Nöd och misär

Varför begår en människa

ett oöverlagt mord ??

Utan omtanke och solidaritet

Med utsatt och anhöriga

En ledsam dag i ditt liv

En upplyst sinnesstämning

När du upptäcker

Hur komplicerat allt är

Du söker dig till likasinnade

Som bara bedrar och sviker dig

När det kommer till kärnan

Av eran relation

Din längtan efter något sant

Tar över dina beslut

Du lämnar scenen upplyst

Och mer medveten än innan

 

Taleptox Skrev

Den 20230921

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2023-09-21 07:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP