Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Man blir ju litet trött när en massa småstridder blossar upp då och då, nej full kalabaluns vill publiken ha, hellre sjuttio skogsbrände på en gång, än bara en enda liten (28 fotbollplaner) brasa i ammasonas.... Felskrivandet evangelium.


Litet satir har väl ingen fött av?





Amrikanska inbördeskriget, där
gick det åt
människor mest hela

dagarna. Det var
nog spännande, fast
direktsändning i teve

var det ju
inte förstås. Men
ordnad kalabalik var

det nog. Men
ett världskrig då
och då rensar

i alla fall
luften, och uppfinnare
har goda dagar.

Nu hämnas ju
'de kriminella', de
vilka har det

som yrke och
livsstil, litet en
och en, när

det istället kunde
'rensas upp' och
få saken avgjord

i ett enda
som sjok istället.
Nej, små skurar

vill vi inte
ha, så mycket
bättre med en

hel kör av
ordentliga bråk istället,
det vore något.

Att bita i,
ordentliga portiner idioti
och ren dumhet.

Sandaler och snusk
i all ära
men låt ut!

Som när publiken
förstår att förstöra
en match i

fotboll ungefär, eller
när en hel
läktare faller samman

eller som när
london brann ned
75% i alla

fall, för att
de byggt huset
i trä. Grisigt!

Nu måste hela
höghus vara felbyggda
för att kallebalik

skall kunna uppstå.
En hel bil
kan 'de' bygga

men en laddande
elsparkcykel börjar mest
brinna för att

den som äger
eländet int orkar
som bevaka eländet.

Trots att den
sedan kan sitta
tolv timmar i

sträck med ett
ett högst upprepande
dataspel. Hemskt så

det får gå
till nu för
tiden i världen.

Jag förstår ingenting.
Om bekämparna vet
var att hitta

buset, skicka in
en pluton soldater
och gör processen

kort med dem
vet jag nog.
Hasse Alfredsson hade

väl tankar om
franska evolutionen och
giljotinen har jag

som för mig.
Nej, en blodig
evolution, det är

vad 'folk' vill
ha, inte vanlig
tristess o trivialitet.

Lika illa är
det med bilolyckor.
Singelolyckan vill väl

ingen veta av.
Nej, 36 bilar
och bussar likt

i en film
som Puls Bradders
eller en Ondfilm

där kan de
det här med
karnevaler och biljakter!




Övriga genrer (Satir) av lodjuret/seglare VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2023-09-22 09:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Är allergisk mot dumhet, egen och andras. Men doktorn, nu kliar det alldeles förfärligt, under foten, och jag är sugen på att uppsöka något evenemang... vad skall jag ta mig till?
2023-09-22

    ej medlem längre
oj, vilket medvetandeström! :)

njöt av att läsa

jag brukade ju skriva så här förut

blir inte mycket nuförtiden :(

du har ersatt mig.......

kallaballlik

och datorspelsmystik

ja jag spelar mycket

men sen får jag fokus

läste freud faktiskt

riktigt insiktsrikt <3
2023-09-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP