Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


du kan betrakta dig som spolad


fnös Latte då jag kom tillbaka
och rör inte kudden
om livet är dej kärt
den är MIN
passar perfekt mitt ryggslut
ska du fjäska in dej
duger inte annat
än räkor på guldfat




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-09-22 11:28



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
den var perfekt
2024-06-15

  the wildcat VIP
Tack för den
perfekt
fick mig dra på läppen
2024-01-12
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP