Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kavalkad

Om med ett när
ett val jag inte ens visste fanns

Landat med händerna först
i denna värld

Var huvudet befinner sig
det är svårare att förklara

Medvetenheten är låg
känns det som

Det är som fettvadd intryckt
i varje enskild hjärncell

Så dovt och med en ständig
fördröjning

Ekar det här dovt
en kvav och varm känsla

Inget utifrån når riktigt fram
det jag ser och hör hinner jag inte
uppfatta innan jag tolkat det om






Fri vers av Oak VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-09-22 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP