Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljunglila nätter

Stjärnstoff av längtan.
Kärlekens språk andas in.
Hör koltrastens sång.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-22 19:14



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Väldigt fin.
2023-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP