Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet utanför mitt fönster

Dyker under vattnet.
En ny värld.
Nästan som om den inte fanns.
Koraller.
Ballader.
Exotiska drinkar.
Ovanför vattenytan.
Gråt.
Skratt.
Minnen.
Jadegröna ängar.
Akvamarinblå himmel.
Rosenkvartsrosa hjärtslag.
Len som sammet.
Sträv som sandpapper.
Livet.
Dess skörhet.
En djungel.
Utan tukaner.
En savann.
Utan lejon.
Jag går på tå.
För att inte väcka dem.
Snavar över sanningen.
Den ligger i ett paket.
Inslagen.
Med rosett och presentpapper.
Jag öppnar det inte.
Förrän.
Det är.
Midnatt.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-09-22 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP