Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lavendel för din inre trädgård

När ditt inre vilar.
Mjukt som när en droppe gungar bladverket.
Solen ser, nuddar hud, värmer stillsamt.
Skugga huldar din trötthet.
Nära men inte för nära finns en ängel.
Gråt dina sår, gråt ditt allvar, din sorg, din olycka, din strävan, din varje dags kamp.
Blott en dag, ett ögonblick i sänder
Du är trasig, men det vänder.
Runt ditt hem och runt ditt hus
går bönens ängel med sitt klara ljus.





Prosa av Feminaz
Läst 84 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-09-23 15:18



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Trösterik och vacker dikt som jag bokmärker!
2024-01-03

    Drömmar i universum
Jag gillar verkligen denna , bokmärker :)
2023-10-11

  Cikoria Blå VIP
Fin text.
2023-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz