Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack för alt

gick in på toa.
fönstret öppet.
kände att jag kunde andas.
har fått sita på toa.
i köket natt o dag.
när jag inte orkade andas,
min granne röker dygnet runt,
får sitta timmar i toa .
när jag inte kan andas,
et är inte normalt att sitta ,
flera timmar i sträck
därför har jag inte orkat skriva .
vill bara alt skall ta slut.
det är sjukt att jag skall ha in deras rök till mej.av birgitta skrev nu 24.9 22




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-24 12:31



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Det är oansvarigt att utsätta sina grannar för röken från cigaretter. Man får inte röka i lägenheten eller på balkongen om det är en olägenhet för grannarna.
2023-09-24
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP