Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hårig


en vilopaus med Sotis på magen
hon protesterade då jag hoppade upp
ur bädden
efter 30 minuter
tala om håriga spår efteråt
solen strålar som gräddkola idag
tar mig en cykeltur framför tvplay
ser Ernst Kirschsteiger
















Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-09-27 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP