Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


nostalgitripp


nu hastar tiden, så fort den går
och likadant är det varje år
dags plantera krukan
som hälsar välkommen vid trappen
snart har kung Bore dragit
ur tunnan tappen
och kanhända fram mot jul
därur strömmar vita flingor
och mången hänger upp
i granen
färgglada lysande slingor




Bunden vers (Rim) av the wildcat VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-09-27 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP