Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Politikers misstag


Som man sår får man skörda

Politikerna (S M Sd L Kd Mp C V)
Håller möten om brotten
Hindrar det brotten ?
Nja Ytterligt marginellt
Som dom sår får vi skörda




Bunden vers (Tanka) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-27 17:38



Bookmark and Share


  Glitträ VIP
Realistiskts , har faktiskt haft den tanken själv…
Bra.
2023-09-28

    ej medlem längre
politik är också en konstart...

allt är konst...

allt är poesi...

verbalitetskonsten

och att se samband

när man gör samhällsförändringar

jag har moderaterna

och deras fas 3

att tacka för att min

ångest gick över <3

men jag bekänner ingen färg

har röstat väldigt olika

jag är människa

med mina unika åsikter...
2023-09-28

  lodjuret/seglare VIP
Fråga som uppkommer är ofta yttrade löften och vad som såddes och vad som fanns att skörda...
2023-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP