Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mus på besök. Del 3.

Ny mus gör entré
musfällan gillras med ost.
Mus gillar betet,
springer mätt och nöjd iväg.
Vi köper bättre fälla.

20230929




Bunden vers (Tanka) av Cikoria Blå VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-29 11:26



Bookmark and Share


  Respons VIP
Låter som en bra idé!
2023-09-30

  TrollTörnTrappan VIP
Lika klassisk som ett musei-besök med god kultur :-)

2023-09-29

    Lena Söderkvist VIP
Himmel, så dråpligt, dessa förbaskade gnagare, men söta är de små liven. Skojig, mysig dikt.
2023-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP