Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hade iaf tur med vädret...


Morgonpromenad
raska steg och rosig kind
- jäkla bilskrälle




Bunden vers (Haiku) av morrigan
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-11-04 22:06



Bookmark and Share


    Hanna F
jäkla bilskrälle! kul, men tänkvärd.
2004-11-05

  Myself
överraskar ibland,tänk att få en promenad,bara så där...
2004-11-04

    Mejja
...var fler som hade otur med bilen på tidig morgonkvist...och fick sig lite morgonmotion... då var vi två i allafall :-)
2004-11-04
  > Nästa text
< Föregående

morrigan