Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gyllene nattvind

Poesin en dröm.
En dröm om att hitta sig själv.
När jag väl fann mig själv.
Var det redan försent.
Att vända om.
Och ljuset.
Ett pärlhalsband.
Jag räknar dem.
Stjärna för stjärna.
Glasklar midnattssol.
Kyssen.
Blundar inför morgonen.
Sedan allt en virvelvind.
Av rosenkvarts.
En knippe vitsippor.
Fångar min uppmärksamhet.
En känsla av lyhördhet.
Vallmon så kittlande sann.
Lägger mig ner på påfågelns
bädd av utbredda vingar.
Somnar med ett leende.
Någonstans någon annan gör detsamma.
Och havet återvänder.
Hem.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-29 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP