Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vind


står på tå, lutar sig fram
blåser ut allt han kan
gula och röda löv
virvlar dansar runt
för att fortsätta längs gatan
där samlas alla
som fallit från gren
i den mumlande
lysande komposten




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-09-30 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP