Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://revistasufletului.net/foloseste-ti-gandurile-pentru-a-te-vindeca-fizica-cuantica-fara-magie/?fbclid=IwAR2aFTY-y9-wnu6M2OE7liKfbmsrAJy-53Q33czMkVcirHfbGuMgqmwbuPs


Använd dina tankar för att läka dig själv

Använd dina tankar för att läka dig själv Kvantfysik utan magi Du är skaparen av din egen verklighet Vad du tänker, känner och tror visar sig i ditt liv Du är inte ett offer för omständigheterna, utan en mästare över ödet Kvantfysiken visar oss att allt är energi Och den energin påverkas av vårt medvetande Som Einstein sa: "Allt är energi och det kan inte ändras. Det vi kan göra är att ändra frekvensen av energi enligt den vibration vi avger." Genom våra tankar och känslor avger vi vibrationer Som lockar liknande situationer och människor in i våra liv Om vi ??vill förändra vår verklighet måste vi ändra vår vibration Hur gör vi det? Genom positivt tänkande och tacksamhet Genom kärlek och medkänsla, genom tro och hopp Genom meditation och bön, genom handling och avsikt Det handlar inte om magi, det handlar om fysik Enligt universums lagar som styr vår existens Av sinnets kraft som kan bota vilken sjukdom som helst Som Bohr sa: "Om du inte är chockad av kvantfysiken förstår du det inte." Men om du förstår det kan du använda det till din fördel Använd dina tankar för att läka dig själv.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2023-09-30 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP