Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GULD

Så har nu den skira vårgrönskan

vandrat genom sommare

ändrat färg

singlat nu mot marken

som bladguld

väntar på ett täcke

som ska hjälpa till att genäring

till nästa år

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-30 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP