Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framfart

Ihopkrupen igår
balanserar nu på stolsryggar

Är dina tårkanaler förbundna med
solen

Vad ebbar floden ut till bar mark
för att dränka den igen

Lämnar du din skugga vid tröskeln slarvigt
på vägen ut när du ska möta det bländande ljuset

Eller viker du försiktigt ner i mellan klädesplagg vid sängkanten

Har en känsla av tiden som rymmer
andetag i otakt
solen med skuggan




Fri vers av Oak VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-09-30 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP