Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trolösa

Under kanten
randen där något annat tar vid
lämnat åt sitt öde att gro
och som sprudlar inombords
med handlingsparalys
ångest och tvekan

Inget förtroende bara avhängighet
besudlad frånvänd avskildhet

Inga blickar som går att möta inga kroppar som kan beröras

Finns det inte öppningar i våra kroppar som ska låna till nära möten

Vart befinner sig sinnena då och tankarna som ständigt krampaktigt sluter sig samman




Fri vers av Oak VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-10-01 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP