Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hösten


Oktober

Dikt av Julia Engström.

Det är svårt att sura när löven dansar så glatt i vinden.
Jag känner dem susa förbi, som en smekning mot kinden.

Hela jag fylls av eufori, jag skrattar inifrån och ut.
Ett riktigt magbubbelskratt som aldrig vill ta slut.

Plötsligt finns det både färg och mening,
En sällan skådad själslig rening.

Kära oktober, jag önskar att du alltid fanns där och bjöd upp mig till dans.
Med dig vill jag ha en evig romans.




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-10-02 13:19



Bookmark and Share


  rostspik VIP
En favoritmånad här också.
2023-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP