Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makt

Makt är mitt mål
jag skall ge dom vad de tål
jag vill härska över allt
det tycker jag är ballt
För de som sätter sig emot
finns ingen bot
fängelse på vatten och bröd
blir deras död




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Kungskobran VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-02 22:01



Bookmark and Share


  Respons VIP
Så uttrycker sig en riktig tyrann. Kan ana lite humor bakom de starka orden.
2023-10-09

  Anya VIP
Tänker på alla dessa världsledare som är dysfunktionella. Makt är farligt....gäller att agera klokt.
2023-10-03

    Lena Söderkvist VIP
Låter som att Putin talar här. Ett roligt sätt att protestera på.
2023-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP