Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Mot havet(igen)

Varför ta stigen fram
längs taggiga snår

När man kan ta
raksträckan
fram med takluckan
nedfälld
och svallande hår

På väg mot ett hav
och en kust

Där friheten känns
som störst




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-04 12:28



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Eller ute på havet i en segelbåt långt från kuster
2023-10-05

  Larz Gustafsson VIP
Där blommar man upp.
2023-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP